10 травня 2023 09:49
1

"Арсеналу" нічого не світить". Відомий український тренер не вірить у Зінченка в гонці з "МанСіті" за титул в АПЛ

Відомий український фахівець Сергій Пучков поділився думкою про гру лондонського Арсеналу, у складі якого виступає український захисник Олександр Зінченко.


Арсенал, кольори якого захищає українець Олександр Зінченко, продовжує боротися за чемпіонський титул в АПЛ із Манчестер Сіті.

Відомий український тренер Сергій Пучков в ексклюзивному інтерв'ю FanDay.net розповів про враження від гри Олександра та його команди.

«Мені не дуже імпонує стиль Арсеналу, де зараз виступає Зінченко. Радий, що Сашко забив свій перший м'яч за Арсенал та виводив команду на поле з капітанською пов'язкою. Але, на мою думку, зараз важко буде сперечатися з Ман Сіті і команді Олександра нічого не світить», – сказав Пучков.


26-річний Зінченко перейшов до Арсеналу з Манчестер Сіті в літнє трансферне вікно і провів за лондонську команду 33 матчі, в яких забив один гол і зробив дві результативні передачі.

Арсенал зіграв 35 поєдинків, набрав 81 очко і посідає друге місце у турнірній таблиці АПЛ із відставанням від Манчестер Сіті в один заліковий пункт при одній грі в запасі у «міщан».


Фото - офіційний сайт СК "Таврія"

Ще один експерт в пул Леоненка.