5 травня 2023 21:47

Рівалдо: "Потрібно привітати "Барселону", вона не залишила конкурентам шансів"

Колишній нападник «Барселони» та збірної Бразилії Рівалдо висловився про перемогу каталонської команди у чемпіонаті Іспанії, яку вона може офіційно оформити вже у наступному турі.


Барселона дуже близька до того, щоб знову стати чемпіоном Іспанії через чотири роки після моменту завоювання останнього титулу. Їх слід похвалити за стабільність, яка змусила мадридський "Реал" зосередитися на інших турнірах.


Щоб стати чемпіоном Іспанії, потрібно грати вище за всіх похвал, тому що конкуренти дуже сильні. Тільки підтримуючи стабільну форму протягом усієї кампанії, можна досягти успіху.


Звичайно, ми знаємо, що Реал у якийсь момент розслабився, але це не означає, що вони не хотіли стати чемпіонами. Підопічні Карло Анчелотті просто зрозуміли, що боротися за титул буде надто складно, і натомість вирішили зосередитися на Кубку Іспанії та Лізі чемпіонів.


Очевидно, Мадрид хотів виграти Ла Лігу більше, ніж Кубок Іспанії, тому нам треба привітати «Барселону» з тим, що вона настільки сильна, що не залишила шансів конкурентам», – наводить слова Рівалдо Betfair.