5 травня 2023 10:27

Власник "Наполі": "Для мене це відправна точка, а не кінцева. Наступного сезону ми зі Спаллетті відновимо роботу"

Власник "Наполі" Ауреліо Де Лаурентіс звернувся до вболівальників команди після перемоги в Серії А.


"Ви завжди говорили мені: "Ми хочемо перемагати". І ми перемогли! Ми всі перемогли разом. А в неділю на матчі з "Фіорентиною" всі збираємося на велику вечірку. Дякую вам усім!


Сьогоднішній день є вінцем очікувань, які тривали 33 роки. Коли я приїхав, я сказав, що на те, щоб потрапити в єврокубки, піде 10 років - ми зробили це раніше. Я сказав, що потрібно ще 10 років, щоб виграти скудетто, і ми знову досягли мети на кілька років раніше.


Тепер нам потрібно вигравати його знову, знову і знову. І, звичайно, нам не вистачає перемоги в Лізі чемпіонів. Ця команда була обтяжена відповідальністю, а нам потрібен був склад, який відчував би себе досить легким, щоб злетіти.


Проєкт ніколи не зупиняється. Для мене це відправна точка, а не кінцева. Наступного сезону ми зі Спаллетті відновимо роботу.


Кавані, Лавессі, Квальярелла, Ігуаїн. Думаю, що ми працювали над завоюванням скудетто всі ці роки", - цитує Де Лаурентіса Football Italia.


У четвер, 4 травня, "Наполі" зіграв унічию з "Удінезе" (1:1) і за 5 турів до кінця чемпіонату гарантував собі перемогу в серії А. Це третє скудетто в історії клубу. Перші два були завойовані ще в минулому столітті - в сезонах-1986/87 і 1989/90. У решті п'яти матчах нинішнього сезону чемпіонату Італії "Наполі" зіграє з "Фіорентиною", "Монцом", "Інтером", "Болоньєю" і "Сампдорією".