4 травня 2023 08:16

Олег САЛЕНКО: "Поєдинок між "Ворсклою" та "Динамо" - це середній матч чемпіонату"

Колишній гравець київського «Динамо» та збірної України Олег Саленко в ексклюзивному коментарі «Рейтингу Букмекерів» поділився своїм прогнозом на протистояння в рамках української Прем’єр-ліги «Ворскла» – «Динамо» Київ.


Це середній матч чемпіонату, в якому, як мені здається, перемога потрібніша «Динамо», щоб мати можливість поборотися за медалі… А «Ворскла» ще має змогу зачепитися за єврокубкову зону, хоча це завдання виконати буде непросто.


Наразі не стоїть питання про боротьбу за перше чи друге місце для «Біло-синіх». Для «Динамо» у нинішній ситуації хорошим варіантом було б посісти третю сходинку та потрапити до Ліги Європи.


Полтавцям потрапити до єврокубків буде дуже складно, оскільки попереду на команду Віктора Скрипника чекають поєдинки з тими самими «Кривбасом» та «Колосом», не кажучи вже про матчі проти «Динамо», «Дніпра-1» та «Шахтаря».

Думаю, за рівнем готовності та майстерності кияни перевершують свого опонента, тож і перемогу я віддам їм. Рахунок бачу 1:0 на користь гостей, можливо навіть 2:0.