2 травня 2023 13:36

Стало відомо, де готуватиметься молодіжна збірна України до Євро-2023: джерело розкрило вибір Ротаня

Головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань визначився із місцем проведення тренувального збору перед стартом фінальної частини Євро-2023.


Молодіжка під керівництвом Руслана Ротаня проведе в Австрії підготовку до матчів молодіжного Євро-2023, повідомляє телеграм-канал "ТаТоТаке".


«Тренувальний збір команди Руслана Ротаня перед фінальною частиною Євро-2023 відбудеться в Австрії. Орієнтовна дата початку збору – 8 червня. Нагадаємо, що перший матч групового турніру проти хорватських однолітків Україна проведе 21 червня», – повідомляє телеграм-канал «ТаТоТаке».

Молодіжна збірна України (U-21) влітку візьме участь у фінальному турнірі Євро-2023. На груповій стадії континентальної першості суперниками нашої команди будуть Іспанія, Хорватія та Румунія.

Також важливим є питання щодо лідерів молодіжки – Трубіні, Забарного, Судакова, Бондарено, Криськіва та Мудрика.

Головний тренер збірної України може їх вирвати з молодіжки, щоб вони брали участь у товариському матчі з Німеччиною (12 червня), який проходитиме біля Австрії, а також в іграх кваліфікації Євро-2024 з Північною Македонією (16 червня) та Мальтою ( 19 червня).