1 травня 2023 16:22
1

Каха КАЛАДЗЕ: "Завжди буду радий успіху України, але Грузія першою заслуговувала на статус кандидата на членство в ЄС"

Фото - ua.depositphotos.com


Колишній грузинський футболіст київського «Динамо» та мер Тбілісі Каха Каладзе вважає, що першою заслуговувала на статус кандидата на членство в ЄС Грузія, а не Україна і Молдова.


«Звичайно, першою, хто заслуговував на цей статус, була Грузія – ми можемо перевірити це за всіма параметрами. Не подумайте, я не докоряю країні, яка сьогодні перебуває у вогні війни. Навпаки, я завжди буду радий успіху України та українців, але якщо подивитися на реальність, з усіма цифрами та параметрами, то Грузія першою зробила конкретні кроки щодо здійснення реформ, боротьби з корупцією…


Однак це було політичне рішення, і суспільство розуміло, чому було ухвалено – тому що уряд Грузії є для них проблемою. Тому що воно не приєднується до санкцій, не розпочинає війну, не відкриває другий фронт у Грузії, і вони використали це, вони хотіли використовувати це як важіль тиску», - сказав Каладзе.


Колишній футболіст також є генеральним секретарем керівної партії «Грузинська мрія». Влада Грузії раніше заявляла, що країна не приєдналася до санкцій Заходу проти Росії через війну в Україні, оскільки це суперечить її національним інтересам.

Грузія отримає статус кандидата на членство в ЄС лиш після того,коли таких як ти,продажних простітут.к,виженуть сраною мітлою з керівництва країни.Ти і твої колеги-соратники по правлячій партії повністю лягли під рашу-парашу.Поки що ви навіть далі від ЄС,ніж Молдова.Так що прикрий їбаль..к невдячне чмо.Україна тобі дала все,з дикаря перетворила на цивилізовану людину...