29 квітня 2023 19:34

"Приїхали зі своїми арбітрами": президент "Оболоні" наїхав на тренера "Карпат", назріває суддівський скандал

Президент Оболоні Олександр Слободян розкритикував дії головного арбітра матчу четвертого туру чемпіонської групи Першої ліги з Карпатами (1:2) Дмитра Євтухова.


Оболонь удома не змогла здолати львівські Карпати. Кияни з 65-ї хвилини грали у меншості, а пропустили вирішальний гол аж на 90+10 хвилині.


Олександр Слободян однозначно залишився незадоволеним розвитком таких подій та видав порцію критики на адресу арбітра та головного тренера Карпат Андрія Тломака.

«Вдесятьох грати проти дванадцяти на полі – це важко. Суддя додав 7 хвилин до другого тайму. Гол нам забили на одинадцятій хвилині додаткового часу. Я вигукнув тренеру Карпат, що вони приїхали сюди зі своїми суддями.

Переграли на десять із половиною хвилин другий тайм. Ось вам і відповідь на запитання чому наша команда програла 2:1. Звичайно, їхній гравець майстерно виконав штрафний. Але в цьому випадку судді не дали нам зіграти».


Власник Оболоні зізнався, що вже давно замислюється закинути футбол і такі дії арбітрів лише підштовхують його до цього.


«Я вже багато років думав, чи продовжувати за таких умов? Чи можливо буде цю систему колись зламати? Ми чекаємо, що цю систему зламають, що наведуть нормальний лад у нашому футболі. Але, на жаль, поки що це лише мрії. Мої, нашого футбольного клубу, наших уболівальників та людей, які поділяють наші погляди», – цитує Слободяна «ПРОФУТБОЛ Digital».