29 квітня 2023 13:36

"Мудрику доведеться грати другу скрипку після його приходу": в Англії готують українця до найгіршого сценарію

Можливості українського півзахисника Михайла Мудрика на «Стемфорд Брідж» у наступному сезоні можуть бути обмежені, якщо Челсі досягне підписання своєї головної мети.

Вінгер Мілана Рафаель Леао є одним із найяскравіших талантів у Європі цього сезону, і його виступи на «Сан-Сіро» привернули увагу кількох клубів.

Гравець збірної Португалії був тісно пов'язаний з кількома командами, у тому числі з Манчестер Сіті, хоча, як то кажуть, Челсі намагається обійти своїх суперників.


«Михайло Мудрbк ризикує впасти в ієрархії Челсі, якщо лондонський клуб продовжить гонитву за зіркою Мілана Рафаелем Леао. Португальський вінгер є головною метою на «Стемфорд Брідж» і клуб розглядає угоду, за якою деякі з його гравців вирушать до Італії», – інформує Express.

Наразі 23-річний Леао веде переговори про продовження контракту з Міланом. За даними 90min, Челсі зацікавлений у португальці незалежно від його контрактної ситуації та планує угоду щодо обміну, щоб придбати його послуги.


Рубен Лофтус-Чік, Каліду Кулібалі, Хакім Зієш та Каллум Хадсон-Одої входять до числа гравців, які можуть бути включені до угоди щодо Леао.


«Прихід Леао може виявитися поганою новиною для Мудрика, який продовжує боротися за основний склад і тому, можливо, в найближчому майбутньому йому доведеться грати другу скрипку після приходу португальця», – пише видання Express.