28 квітня 2023 17:15

Джерело: Адвокат Павелка не з’явився на слухання суду, апеляційне засідання через це перенесено на 15-го травня

Андрій Павелко продовжує маневрувати у судовій системі України і перешкоджати ухваленню рішення у кримінальній справі, в якій він фігурує.


13-го березня Печерський районний суд міста Києва ухвалив продовжити строк відсторонення Андрія Павелка від посади президента Громадської спілки "Українська асоціація футболу" до 13-го травня 2023-го року.

Захист підозрюваного подав апеляцію на рішення і тут почалося. То адвокати Павелка не являлися на засідання (оскільки це кримінальна справа і участь адвоката в ній обов'язкова за законом), то у самого функціонера був ковід, який магічним чином кудись зник за 5 днів і він разом із своїми посіпаками з УАФ святкував у ресторані в Olympic-Village, і через це апеляційні засідання постійно переносилися.

Чергове слухання апеляції у цій справі мало відбутися 27-го квітня... Мало, але не відбулося! Адже адвокат Павелка вже у притаманній йому манері не з'явився на слухання. І суд ухвалив рішення перенести апеляційне засідання в цій справі на 15-те травня! А найсумніше в цій історії те, що рішення від 13-го березня про відсторонення Павелка спливає 13-го травня, а це означає, що в апеляції 15-го травня просто не має ЖОДНОГО СЕНСУ!

І це вже не перший випадок, коли Андрій Павелко свідомо затягує судовий процес. Нагадаємо, 17-го лютого 2023-го року слідчий суддя Печерського районного суду Білоцерківець задовольнив клопотання слідчих про відсторонення від посади президента УАФ Андрія Павелка до 17-го березня 2023-го року. Тоді представники функціонера подали апеляцію і, як ви думаєте, чим це закінчилося? А нічим, оскільки через те, що на засідання не приходили захисники, розгляд цієї апеляційної справи триває досі і наступне засідання призначене на 10-травня. Тобто апеляція по рішенню, термін дії якого сплив 13-го березня, розглянуть 10-го травня! Схоже на абсурд?! А всього лише треба прийти на засідання з адвокатом і не просити постійних перенесень...

Що ж буде далі? На початку травня прокуратура знову подасть клопотання до суду продовжити запобіжний захід і відсторонення Андрія Павелка ще на 2 місяці. Якщо суд його задовольнить, тоді сторона захисту знову подасть апеляцію, уже третю в цій справі!


Фото - FootballHub