24 квітня 2023 19:19

"Бачу, Поворознюк пістолет виймає – куля вилетіла біля серця". Житель Петрова розповів про конфлікт із президентом "Інгульця"

На YouTube-каналі "В гостях у Гордона" вийшло інтерв'ю з жителем селища Петрове Кіровоградської області Михайлом Никифоровим, в якого стріляв український бізнесмен, президент футбольного клубу "Інгулець" Олександр Поворознюк.


За словами Никифорова, з Поворознюком вони познайомилися 1993 року, потоваришували, але потім між ними стався конфлікт через гроші.


Никифоров розповів, що Поворознюк його "цькував", іноді з друзями бив, а одного разу друг бізнесмена мало не задушив Никифорова мотузкою, а сам бізнесмен у нього вистрілив із пістолета.

"Поки Михайло Кирієнко накидав на мене мотузку, бачу, Поворознюк пістолет виймає. І поки цей [Кирієнко] стрибав навколо мене з мотузкою, я ж теж хотів його "угріти", чую удар – гуп. [Начебто] хтось у груди так [дуже сильно] вдарив – а я і боксом займався [але такого ніколи не було]. Виявилося, це не був удар, а куля пройшла крізь мене. Куля вилетіла біля серця", – розповів Никифоров.