23 квітня 2023 20:29

Леоненко харизматичніший за Зінченка: штучний інтелект зробив вибір між гравцем "Арсеналу" та екс-форвардом "Динамо"

Колишній нападник Динамо Віктор Леоненко досить часто критикує гравця Арсеналу та збірної України Олександра Зінченка. FanDay.net вирішив поцікавитися у Bing, чому експерт такий різкий стосовно української збірки. І ось що нам відповів чат-бот:


«Схоже, що Віктор Леоненко не схвалює емоційності та сльозливості Олександра Зінченка. Він неодноразово критикував його за те, що він плаче на лаві запасних чи після матчів. Він також вважає, що Зінченко переграє і не вартий того, скільки про нього пишуть».

Також штучний інтелект висловив припущення, що за часів Леоненка футболісти не показували публічно своїх емоцій.

«Можливо, Леоненко порівнює Зінченка із собою та іншими футболістами свого покоління, які були більш стриманими та жорсткими. Або він просто не розуміє і не поділяє характер і мотивацію Зінченка».


Далі ми попросили Bing обрати між Зінченком та Леоненком кращого футболіста, але чат бот не зміг цього зробити, обсипавши компліментами обох, і заявивши, що у них різні позиції на полі.


Тоді ми вирішили піти іншим шляхом та попросили чат-бота взяти одного з них до себе у команду. Нейросітка обрала Зінченка, назвавши його переваги.

«Він більш універсальний і може грати на різних позиціях залежно від тактики та ситуації на полі. Він також молодший і має більший потенціал для розвитку. Віктор Леоненко теж добрий футболіст, але він більш спеціалізований на ролі нападаючого і йому потрібно більше підтримки від партнерів по команді. До того ж, він уже завершив свою кар'єру і не може грати на високому рівні».


На завершення розмови нам захотілося дізнатися у Bing, хто харизматичніший: Зінченко чи Леоненко.


«Я вибрав би Віктора Леоненка. Він є легендою українського футболу, має великий досвід і заслужив на повагу за свої досягнення в кар'єрі. Він також відомий своєю харизмою та лідерськими якостями на полі», – підсумував Bing.

Зазначимо, що більшу частину своєї кар'єри Леоненко провів у київському Динамо, з яким чотири рази ставав чемпіоном України, забивши 61 гол. За збірну України він провів 14 матчів та відзначився шістьма голами.


Зінченко зараз виступає за Арсенал, до якого він перейшов влітку минулого року з Ман Сіті. У складі «містян» Олександр є чотириразовим чемпіоном Англії. Також на його рахунку 58 ігор та вісім голів за національну команду України.