23 квітня 2023 16:27

ЕДМАР: "У "Металісті 1925" хочемо створити команду, де довіряємо один одному"

В. о. головного тренера «Металіста 1925» Едмар прокоментував перемогу над «Львовом» (2:0) у 22-му турі УПЛ.

«Так, звісно, це довгоочікувана перемога. Сьогодні хлопці молодці. Від самого початку поєдинку вони показували налаштування на гру та вдалося продемонструвати свої найкращі якості. Тримали м'яч і вчасно віддавали передачі. Вдалася гарна гра.

Ми хочемо створити команду, де ми довіряємо одне одному. Костя, коли не забивав, хвилювався, але ми підтримували його, продовжували довіряти. Були складні матчі в Сидоренка, але у нас цілковита довіра до нього й він нас сьогодні кілька разів врятував. Розумієте? У футболі так і є.

Якщо ми опускаємо руки, одразу будуть неприємності. Ми показали сьогодні, що ми рук не опускали. Молодці хлопці. Приємно працювати з таким колективом. З такими футболістами, які викладаються на тренуваннях та в матчах. І сьогодні ми всі продемонстрували, що ми знаходимося на правильному шляху.

Так, ми знаємо, що відбувається в турнірній таблиці. Всі матчі, які будуть для нас - як фінал. Тому на тренуваннях нам треба ще покращувати свою гру, щоб і надалі нам вдавалося перемагати. Тільки через роботу на тренуваннях ми зможемо так продовжувати», - сказав Едмар.