23 квітня 2023 10:20

"Складно щось написати про гру Коноплянки": польське видання винесло короткий вердикт вінгеру "Краковії"

У поєдинку 29-го туру чемпіонату Польщі Краковія на виїзді перемогла Лехію з рахунком 2:1. Український півзахисник краківської команди Євген Коноплянка вийшов на заміну у другому таймі.

Євген Коноплянка вийшов на заміну на 82-й хвилині при рахунку 2:0, а за шість хвилин його команда пропустила м'яч у свої ворота. Додамо, що минулого матчу проти Радом'яка (3:0) українець також не потрапив у стартовий склад, а з'явився на полі на останніх хвилинах компенсованого часу.


Український вінгер провів мало часу на полі проти Лехії, тож польський портал Dziennik Polski не поставив оцінку Коноплянці.


«Без рейтингу. Коротка характеристика. Важко написати щось конкретне про його гру», – коротко зазначило польське видання.


У поточному сезоні 33-річний Коноплянка у складі Краковії провів 22 матчі у всіх турнірах, у яких забив три м'ячі та зробив дві результативні передачі.


Наразі команда українця посідає шосте місце у турнірній таблиці польської Екстракляси, набравши 41 очок у 29 матчах.


У наступному турі чемпіонату Польщі Краковія зіграє на своєму полі із Легницею. Зустріч відбудеться першого травня та розпочнеться о 20:00 за київським часом.


Нагадаємо, що раніше досвідченого вінгера було викликано до збірної України на стартовий поєдинок відбору Євро-2024 проти Англії (0:2). У матчі на "Уемблі" Коноплянка вийшов на заміну наприкінці поєдинку.