23 квітня 2023 10:05
1

"Є один футболіст, жарти всі ваші вивчив": Панков із глузуванням відреагував на призначення Максимова в "Поліссі"

Колишнього головного тренера полтавської Ворскли Юрія Максимова кілька днів тому було призначено спортивним директором житомирського Полісся, який лідирує у Першій лізі.


Відомий український агент Олександр Панков з гумором привітав Юрія Максимова з його призначенням на посаду спортивного директора Полісся та жартома порадив взяти в команду уродженця Житомира – Адернісолу Есеолу.


Цьогорічний форвард ФК Львів є клієнтом Панкова і під час роботи Максимова у Ворсклі Есеола зіграв за полтавську команду лише 23 хвилини.


Максимов критикував Есеолу, якого спочатку запросив у команду, а потім відправив нападаючого в дубль. Панков був незадоволений таким ставленням тренера до гравця.


За шість місяців у Ворсклі Есеола лише двічі вийшов на заміну в іграх з Вересом та Зорею. За молодіжну команду полтавців Адерінсола забив три м'ячі у чотирьох іграх.

54-річний Максимов очолював Ворсклу з листопада 2019 року до червня 2022 року.


На даний момент Полісся посідає перше місце у турнірній таблиці Першої ліги у групі «Чемпіонська» та є головним фаворитом на вихід до УПЛ. У активі житомирської команди 19 очок у другому етапі турніру.



А это про того нападающего, который последний раз забивал 2 года назад. Не, такого забивного форварда пусть попридержит, может в Барсу возьмут.