19 квітня 2023 19:42

"Він грає неймовірно з точки зору точності": екс-гравець збірної Англії порівняв Зінченка з беком "Ліверпуля"

Олександр Зінченко перейшов до Арсеналу з Манчестер Сіті у літнє трансферне вікно і став одним з основних гравців лондонської команди, яка цього сезону бореться за чемпіонство в АПЛ.

Колишній форвард національної збірної Англії Даррен Бент порівняв українця із захисником Ліверпуля Трентом Александером-Арнольдом.


«Трент – інвертований крайній захисник. Завдяки своїй техніці та вмінню зберігати м'яч він, ймовірно, може грати на цій позиції краще за будь-якого іншого крайнього захисника АПЛ.


Зінченко грає на цій позиції неймовірно з точки зору точності, але у Трента краща техніка та більший діапазон передач», – наводить слова Бента сайт talkSport.


Нагадаємо, що Трент легко обіграв Зінченка у матчі між Ліверпулем та Арсеналом, який відбувся 9 квітня в рамках 30-го туру АПЛ (2:2). Після цього Александер-Арнольд віддав гольову передачу на Роберто Фірміно, який зрівняв рахунок та позбавив «канонірів» двох важливих очок.


26-річний Зінченко провів цього сезону 29 матчів у всіх турнірах, забив один гол і зробив дві результативні передачі.


39-річний Бент виступав за національну збірну Англії з 2006 по 2011 рік.

Арсенал зіграв 31 поєдинок, набрав 74 очки і посідає перше місце в турнірній таблиці АПЛ, випереджаючи Манчестер Сіті на чотири пункти за однієї гри в запасі у «міщан».