19 квітня 2023 18:21

Хорхе Вальдано: "Лапорта шукав ворогів, робив акцент на темі Каталонії - дитячий садок"

Екс-гравець та колишній гендиректор "Реала" Хорхе Вальдано поділився думкою про пресконференцію президента "Барселони" Жоана Лапорти. Зазначимо, у понеділок, 17 квітня, президент "Барселони" висловився про справу Хосе Марії Негрейри, пов'язану з виплатами колишньому віцепрезиденту технічного суддівського комітету.


"Мені він здався беззбройним командувачем армією Каталонії, якщо говорити словами Мануеля Васкеса Монтальбана. Він мав намір оголосити себе жертвою, виступив дуже агресивно. Він здавався надзвичайно схвильованим у своїй промові, дещо спантеличеним, і він також не загострював увагу на проблемі.


Він провів увесь виступ, ходячи навкруги, але без повного прояснення проблеми, яка привела його туди. Мені здалося, що два місяці паузи для такого виступу - це занадто довго. Якщо у них є група консультантів зі зв'язків із громадськістю, то результат їхньої діяльності здається мені дитячим садком. Лапорта шукав ворогів, робив акцент на темі Каталонії, Барселони", - сказав переможець ЧС-1986 в коментарі Movistar.