19 квітня 2023 16:49

"Бойовий матч з великою кількістю незрозумілих рішень": Пономарьов прокоментував поразку "Руху" від "Інгульця"

Рух сьогодні програв на виїзді Інгульцю у перенесеному поєдинку десятого туру чемпіонату України (0:1). Єдиний гол гості пропустили з пенальті, який арбітр Дмитро Кривушкін призначив за гру рукою Віталія Романа у своєму штрафному майданчику.

Головний тренер львівської команди Віталій Пономарьов підбив підсумок минулої зустрічі.


«Ми програли чимало боротьби у першому таймі, що завадило нам отримати позитивний результат. Це стосується першої частини гри, тому що у другому таймі вже почали грати у футбол, на який ми налаштовуємось. Тому другий тайм – більш-менш. Жаль, що не зрівняли рахунок, не змогли забити м'яч.

У нас багато молодих футболістів, тож, звісно, психологія відіграє дуже серйозну роль на цьому етапі професійного становлення. Тим більше, що сьогодні видався бойовий матч із великою кількістю боротьби, свистків, незрозумілих рішень», – наводить слова Пономарьова офіційний сайт Руху.


Пономарьов налаштовує свою команду на матч наступного туру проти Дніпра-1, що відбудеться в Ужгороді у понеділок, 24 квітня.


«Дуже серйозно готуватимемося до цього суперника, налаштовуємося дати бій. У нас складна ситуація. У кожній грі ми хочемо набирати очки», – додав Пономарьов.

Рух провів 21 матч, набрав 19 очок і посідає 15 місце у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.


Фото - ФК Рух