19 квітня 2023 10:00

Спаллетті заявив, що суддя не призначив "очевидний пенальті" у матчі Ліги чемпіонів із "Міланом"

Головний тренер «Наполі» Лучано Спаллетті прокоментував результат матчу-відповіді у чвертьфіналі Ліги чемпіонів з «Міланом».


«Вітання «Мілану». І «Наполі» також – ми провели відмінну Лігу чемпіонів. Сьогодні ми заплатили за певну недосвідченість.


"Мілан" не забив пенальті, але його можна було уникнути. І гола "Мілана" можна було уникнути, бо ми грали збалансовано, повністю володіли м'ячем. «Мілан» забив після єдиного реального заходу до штрафного майданчика, ми не змогли зробити те саме.


Пенальті на Лосано був очевидним. У нього вивернувся гомілковостоп, це дуже добре видно на повторах. Йому чітко пробили в ногу, це явний пенальті, який неможливо пропустити. Це не контакт, це удар, інакше гомілковостоп так не вивернеться. А потім люди кажуть, що ми скаржимося», – наводить слова Спаллетті Corriere dello Sport.


У першому таймі нападник «Мілана» Рафаел Леау підкотився у ноги вінгеру неаполітанців Ірвіну Лосано у своєму штрафному майданчику. Арбітр зустрічі Шимон Марчиняк вирішив не призначати 11-метрового удару.