18 квітня 2023 10:53

"Батьки сказали, що я збожеволів": сім'я новачка "Металіста" погрожувала гравцеві бойкотом перед трансфером

Захисник Роберто Корраль розповів про перехід у харківський Металіст. Іспанський легіонер є єдиним представником своєї країни в УПЛ.


Роберто Корраль підписав контракт із Металістом наприкінці березня. Іспанець згадав, що сім'я була проти його переїзду в Україну, де триває війна з Росією.


«Через свого агента я отримав пропозицію, і я хотів її вислухати. Моя родина сказала мені не їхати. У клубі вселили впевненість у розмові та навіть у тому, що я можу подивитися, як вони працюють протягом тижня. Я побачив нормальне життя, на спортивному рівні теж було добре».

Також Корраль зізнався, що батьки спочатку не підтримали його вибір та погрожували гравцеві, що припинять спілкування з ним. Зрештою захисник переконав рідних у правильності свого рішення.

«Мої батьки сказали мені, що я збожеволів. Вони сказали мені, що не розмовлятимуть зі мною. Коли я пояснив їм, що хочу насолоджуватися футболом та грати, тобто робити те, що мені найбільше подобається, вони мене зрозуміли», – цитує Корраля Сadena SER.


Фото: ФК "Металiст"