16 квітня 2023 23:35

Малиновський отримав від Тудора 14 хвилин: "Марсель" впевнено розібрався з "Труа" і повернув собі друге місце у Лізі.

Марсель завдяки дублю Вітіньї здобув впевнену перемогу над Труа (3:1) у матчі 31-го туру французької Ліги 1. Руслан Малиновський вступив у гру з лави запасних.


Марселеві вдалося вийти вперед вже на другій хвилині матчу. Витінья найшвидше зреагував у метушні і вразив ворота Труа. Через чотири хвилини він міг подвоювати рахунок, але голкіпер гостей встиг переправити його удар з воротарської лінії на кутовий.


Під кінець другого тайму Дженгіз Ундер ювелірним ударом низом із рикошетом від лівої штанги подвоїв перевагу господарів поля.


На 63-й хвилині забивати третій гол у ворота Труа мав Жонатан Клос, але м'яч після його удару головою влучив у штангу. Буквально за хвилину Вітінья підібрав м'яч у штрафному майданчику гостей і ударом під поперечину відправив його в сітку воріт.


Руслан Малиновський вступив у гру на 76-й хвилині, замінивши Алексіса Санчеса. Українець одразу ж спробував знайти когось із партнерів передачею до штрафного майданчика, але захист гостей швидко зазнав небезпеки від воріт.


Вже в доданий арбітром час Мама Балді отримав пас у штрафному майданчику та забив у ворота Марселя гол престижу. За дві хвилини пролунав фінальний свисток.


У наступному турі Марселю доведеться на виїзді зіграти з Ліоном 23 квітня, а Труа цього ж дня проведе в гостях матч із Нантом.