16 квітня 2023 20:20

"Коноплянка має взяти роль резервіста "Краковії": у Польщі винесли невтішний вердикт українцю

Півзахисник збірної України та Краковії Євген Коноплянка провів лише три хвилини на полі у матчі 28-го туру чемпіонату Польщі з Радом'яком (3:0), що не сподобалося польським журналістам.


Євген Коноплянка вийшов на заміну у переможному матчі з Радом'яком. Враховуючи пізній вихід українця і той факт, що на момент його виходу на поле гра була вже зроблена, польський портал Dziennik Polski оцінив його гру в 4/10 і закликав змиритися з роллю резервіста.


«Він вийшов на поле наприкінці. Результат уже був визначений для Краковії, і нічого поганого зі смугастими за час, що залишився, не могло статися. Коноплянка має взяти роль резервіста, тому що молоді гравці Краковії добре виглядають в атаці», – підсумували польські журналісти.


Коноплянка став гравцем Краковії у лютому минулого року. За польський клуб він зіграв 32 матчі, в яких забив три голи і зробив два асисти. Його контракт із командою розрахований до літа цього року.

Свій наступний поєдинок Краків проведе проти одного з аутсайдерів чемпіонату Лехії. Матч відбудеться 22 квітня і розпочнеться о 16:00 за київським часом.