14 квітня 2023 23:08

Ауар обирає між "Айнтрахтом", "Ромою" та "Бетісом"

Після того, як Лоран Блан очолив "Ліон", екс-хавбек французької "молодіжки" і майбутній гравець збірної Алжиру Уссем Ауар отримав трохи більше ігрового часу, але не настільки, щоб не піти влітку як вільний агент. "Ліон" не розглядає 24-річного півзахисника як твердого гравця основного складу, зі свого боку, в Уссема також є вибір між клубами і чемпіонатами.


За даними RMC, у літнє трансферне вікно Ауар однозначно поїде з Ліги 1, але не факт, що в Серію А і конкретно в "Мілан", де б хотів грати хавбек. Невідомо, чи підійде Уссем під модель Стефано Піолі, але зате в Ауара вже є варіант із "Ромою", повідомляють FootMercato та трансферний інсайдер Фабріціо Романо, додаючи, що римляни пропонують хавбеку повноцінний п'ятирічний контракт і переговори перебувають уже на стадії, близькій до завершальної.


Альтернативний варіант Уссема - франкфуртський "Айнтрахт", який пошумів у поточному сезоні в єврокубках, а після сезону - залишається без Даїті Камади. Французький алжирець міг би замінити японця, і клуб із гравцем уже навіть погодили фінансові умови. Питання в тому, що "Айнтрахт", який раніше за всіх вступив у переговори, за підсумками сезону до єврокубків може і не потрапити - у турнірній таблиці Бундесліги приголомшлива щільність.


І третя опція для Ауара - можливо, одна з найбільш підходящих за ігровим стилем і нинішніми кондиціями Уссема - іспанський "Бетіс". З дуже віковою середньою лінією, якій знадобляться якості 24-річного креативного півзахисника. Наразі "Бетіс" йде в зоні Ліги Європи, проте андалусійці можуть як залишитися в поточному статусі, так і замахнутися на Лігу чемпіонів (потужний фактор для хавбека), але й залишитися ні з чим, якщо завалять кінцівку сезону.