14 квітня 2023 22:09

"Айнтрахт" знайшов у "Монпельє" заміну Коло Муані

Французький форвард Рандаль Коло Муані перед поточним сезоном перейшов із "Нанта" до франкфуртського "Айнтрахта" на правах вільного агента, однак фантастично адаптувався в Бундеслізі, забив 19 голів і віддав 14 результативних передач у 38 матчах за "Айнтрахт" у всіх турнірах, вийшов до плей-оф Ліги чемпіонів, а також у складі збірної Франції став віце-чемпіоном ЧС-2022 у Катарі. Подібний зліт 24-річного Коло Муані вже привернув увагу європейських грандів - починаючи від "Баварії" і закінчуючи "Манчестер Юнайтед" і ПСЖ.


"Айнтрахт" уже відповів відмовою на початкові пропозиції в розмірі 60 мільйонів євро, але якщо на Коло Муані знайдеться покупець, який запропонує 100 і більше мільйонів євро (наприклад, ПСЖ розглядає Рандаля як запасний варіант, якщо Віктор Осімхен вибере АПЛ або Бундеслігу), то франкфуртський клуб цілком може розлучитися з топ-форвардом. Хоча за даними SportBuzzer, франкфуртці вже підшукали заміну – 20-річного форварда "Монпельє" і молодіжної збірної Франції Елі Вахі.


За даними німецького видання, спортдир франкфуртців Маркус Креше вже встановив контакти і з керівництвом французького клубу, і з самим Вахі, який забив 13 голів у 26 матчах у поточному сезоні Ліги 1. Орієнтовна вартість трансферу може скласти близько 30 мільйонів євро