13 квітня 2023 22:27

"Манчестер Юнайтед" може освіжити атаку Хіменесом і Кудусом

У літнє трансферне вікно на "Манчестер Юнайтед" можуть чекати суттєві зміни в лінії атаки. Як повідомляє Manchester Evening News, основною метою манкуніанців є купівля рекордсмена "Тоттенхема" і збірної Англії Харрі Кейна, але разом з тим клуб уже сформував шорт-лист форвардів. Оскільки після закінчення сезону "МЮ" можуть покинути Антоні Марсьяль (велика ймовірність, що влітку француза виставлять на трансфер) і Антоні Еланга, а термін оренди Ваута Вегхорста добіжить кінця.


Як пріоритетні варіанти манкуніанці розглядають не тільки Кейна – є інтерес до неаполітанця Віктора Осімхена і франкфуртця Рандаля Коло-Муані, у фокусі клубу і бергамаск Расмус Хейлунд з португальцем Гонсалу Рамушем. А свіжим поповненням шорт-листа "МЮ" стали ганський атакер "Аякса" Мохамед Кудус, який проводить свій найкращий сезон в Амстердамі (11 голів в Ередівізію), та мексиканський страйкер "Феєнорда" Сантьяго Гіменес.


Манкуніанці вже встановили контакт з агентами 21-річного форварда роттердамців, який забив 23 голи за "Феєнорд" у всіх турнірах, включно з 10 м'ячами в 26 матчах Ередівізіє і п'ятьма голами в семи матчах у Лізі Європи. За даними мексиканського WDeportes, скаути "Манчестер Юнайтед" неодноразово спостерігали за Гіменесом і скористатися 20-мільйонною клаусулою в контракті нападника, який забив два голи в дев'яти матчах за збірну Мексики, – що робить Гіменеса доступною опцією для глибини лінії атаки.


Крім атакувальної лінії, в літнє трансферне вікно Ерік тен Гаг також хоче посилити і свій півзахист.