11 квітня 2023 10:08

"Він плакав у роздягальні": наставник "Жирони" виправдав жадібного форварда, який не дав Циганкову забити "Барселоні"

Головний тренер Жирони Мічел Санчес оцінив нічию проти Барселони (0:0) в матчі 28 туру Ла Ліги.


"Ми зберегли ворота сухими на чужому полі. Це важливо, перш за все, через впевненість гравців. З огляду на нашу манеру гри, я думаю, що ми багато розкриваємося. Вважаю, що початок був винятковим, рахунок міг би бути 1-1 або 2-2 після десяти хвилин. Іноді вимагаю, щоб гравці підіймалися вище, намагалися перехопити м'яч та мали можливість відійти назад, як це робили Кастельянос та Циганков.


У нас справді є здібності, щоб володіти м'ячем, але важко починати від воротаря, важко накопичувати передачі, бо це великий ризик. Загалом, була можливість контролювати м'яч на половині поля суперника, в першій частині ми досягли більшого, гра в цілому була дуже змістовною, розуміючи, що Барса мала варіанти, щоб перемогти.

Таті (Кастельянос) багато нам дає. Він плакав у роздягальні. Нападникам болючіше втратити шанс, ніж усю роботу, яку він може зробити. Він вважає, що міг віддати пас на Циганкова, коли виходили два проти одного, але він багато для нас зробив протягом сезону. І продовжить робити, я переконаний у його рівні. Він подарує нам ще багато радості", – цитує наставника Жирони Marca.

Жирона наразі посідає 10 місце у турнірній таблиці, маючи у своєму активі 35 очок. Наступний матч команда Мічела Санчеса проведе 16 квітня проти Ельче.