9 квітня 2023 11:00

Лампард: "Можливо, наша команда має відчуття, що ми не можемо забити"

Головний тренер «Челсі» Френк Лемпард напередодні матчу 1/4 Ліги чемпіонів із «Реалом» закликав свою команду переламати поточну ситуацію з відсутністю перемог та забитих голів.


«У першому таймі (матчу 30-го туру АПЛ з «Вулверхемптоном» (0:1). – Прим.), гадаю, ми зіграли відсотків на 70 або близько того. Це було достатньо, щоб гра була рівною, але звідки не прилетіла ракета від суперника (гол Матеуса Нунеса. – Прим).

У другому таймі ми діяли енергійніше, більше створювали, більше гравців добиралося до штрафного майданчика суперника.


Ми працюємо разом один чи два дні, треба зрозуміти, на що націлена команда. У ній було багато змін, але це виправдання. Ситуацію треба виправляти, і я гадаю, що сьогоднішня гра це показала. Мені треба зрозуміти настрій. Перемоги мають стати звичкою.

Варто віддати належне "Вулвз", гравці були націлені на перемогу і не боялися йти до єдиноборства.


Ми працюватимемо, відтворюватимемо ситуації і повторюватимемо. Можливо, команда має відчуття, що вона не може забити.


Команда знаходиться не на тій позиції, на якій хоче бути, але така реальність потрібно за рахунок роботи змінити ситуацію. Потрібно досягти тієї точки, з якої можна розпочати рух уперед. Нам потрібно підняти рівень гри до вищого рівня, ніж сьогодні», – передає слова Лемпарда ВВС.

Після 30 турів у чемпіонаті Англії «Челсі» посідає 11-е місце, набравши 39 очок, випереджаючи «Вулверхемптон» на сім балів. За останні 20 років виступів клубу в АПЛ найгіршим результатом було десяте місце у сезоні-2015/2016.