9 квітня 2023 10:16

Олег ФЕДОРЧУК: "Мудрик тактично не готовий до АПЛ"

Відомий український тренер та експерт Олег Федорчук розповів про те, як виконувач обов'язків головного тренера Челсі Френк Лемпард використовуватиме українця Михайла Мудрика.

Михайло Мудрик перейшов у Челсі з донецького Шахтаря у січні, але поки що не зміг стати стабільно основним гравцем лондонської команди.


На початку квітня «аристократи» звільнили наставника Грема Поттера і призначили на посаду виконувача обов'язків головного тренера Френка Лемпарда до кінця поточного сезону.

Відомий український тренер та експерт Олег Федорчук поділився думкою про перспективи Мудрика за нового наставника лондонської команди в інтерв'ю сайту «Український футбол».


«На відміну від Поттера, який грав з іншою архітектурою флангів і навіть з Мудрика нападаючого, Лемпард повернеться до вінгерів, і це дає маленький додатковий шанс Михайлу.

Щодо Мудрика, він ще не готовий тактично до АПЛ і не варто шукати винного у тренері. Я не бачу Мудрика у командах навіть першої десятки. Швидкості в Англії не дають зупинитися ні на мить, а він тут лише перші місяці», – сказав Федорчук.


Фото - ФК "Таврiя"