8 квітня 2023 11:26

Обновилися цінники гравців "Шахтаря", які виступають у Бразилії: скільки тепер коштують Педрінью, Майкон та Вітао

Представники Шахтаря у бразильському чемпіонаті отримали оновлення своїх цін від порталу Transfermarkt – підтримують свій попередній рівень далеко не всі.


Через початок повномасштабної війни в Україні Шахтар завдяки правилу ФІФА про зупинення дії контрактів поки що тимчасово втратив усіх своїх легіонерів. Портал Transfermarkt оновив цінники футболістів чемпіонату Бразилії, і не обійшов стороною виступаючих там «гірників».


Єдиний, хто прогресує в Бразилії, – це 23-річний захисник Вітао, який грає в оренді у Інтернасьонала. Він йшов із Шахтаря з вартістю 3.5 млн євро, а останнє оновлення збільшило її до семи млн євро (13 матчів без результативних дій цього сезону).

Півзахисник Корінтіанса Майкон впав у ціні на один мільйон євро. Ідучи з донецького клубу, його вартість була на рівні семи млн євро, а тепер він коштує шість (вісім матчів без результативних дій).


Катастрофічно справи у вінгера Педрінью, який грає за Атлетіко Мінейро. Будучи у складі Шахтаря його вартість була на рівні 17 млн євро, а ось після повернення до Бразилії вона впала до 10 млн євро, останнє оновлення забрало два млн євро (15 матчів та один асист).


Фото - ФК "Шахтар"