7 квітня 2023 23:59

"Страсбур" на виїзді програв "Лансу": Соболь отримав ігровий час у матчі з прямим конкурентом ПСЖ

Поєдинок між Лансом і Страсбуром відкривав програму 30-го туру Ліги 1. Команда Едуарда Соболя поступилася одному з лідерів з рахунком 1:2.


Едуард Соболь отримав своє місце у основі Страсбура. Захисник національної збірної України відіграв з першої до останньої хвилини

Оборона Страсбура протрималася стартових десять хвилин, перш ніж Пшемислав Франковські результативно завершить гольову атаку господарів. Лайнсмен для перестрахування просигналізував офсайд, а після консультацій із VAR головний арбітр П'єр Гаюст показав на центр поля.


Ланс у ході всього матчу володів ініціативою, а від гостей небезпечних моментів практично не виникало з огляду на небезпечне турнірне становище команди з Ельзасу.

Після перерви господарі вкотре вразили ворота Страсбура. Факундо Медіна на 65-й хвилині пробив в один дотик після виносу головою від захисника гостьової команди.

Наставник Страсбура Фредерік Антонетті на 71-й хвилині кинув у бій Кевіна Гамейро. Досвідчений нападник через 13 хвилин після виходу на заміну зважився на дальній удар дев'ятки, який відродив інтригу в поєдинку на останніх хвилинах.

У компенсований час трапилося вилучення форварда гостей Хабіба Діалло, який отримав друге попередження, що полегшило завдання Лансу утримати переможний результат. Фінальний свисток зафіксував перемогу Ланса з рахунком 2:1.

У 31 турі Ліги 1 Страсбур проведе лобовий матч за виживання проти Аяччо (16 квітня), а Ланс на день раніше має бути дуель проти ПСЖ, який за вісім турів до фінішу сезону зберігає лідерство в чемпіонаті Франції.