7 квітня 2023 22:54

Жунінью Пернамбукано: "Для Мессі найкраще повернутися в "Барселону" - це ліпше, ніж грати дербі з Роналду в Саудівській Аравії"

Колишній гравець збірної Бразилії Жунінью Пернамбукано поділився думками про можливе повернення нападника «ПСЖ» Ліонеля Мессі в «Барселону».


«Мессі досяг всього, став чемпіоном світу. Але час швидкоплинний для всіх. Вважаю, найкраще - повернутися в «Барселону», але інакшим чином. Повернутися та попросити такий же контракт - це може не сподобатися фанам. Якщо повернеться зі щирим серцем та умовами контракту, які підходять нинішній «Барселоні» - це може бути хорошим варіантом.

Це краще, ніж грати дербі з Роналду, без неповаги до чемпіонату Саудівської Аравії. Найкращий вибір - повернутися в «Барселону», навіть якщо Хаві буде непросто знайти баланс команди, бо є Левандовський. Але Хаві має близькі стосунки з Мессі, що іноді дозволятиме йому легше посадити його на лаву запасних і залишити його для більш важливих матчів. У «Барселоні» всі поважають Ліонеля. Ніхто не зробить того, що він досяг з цим клубом», - сказав Жунінью.