7 квітня 2023 17:27

"Він був завжди найкращим на тренуваннях". Зінченко назвав особливу людину у своєму житті

Лівий захисник лондонського Арсеналу Олександр Зінченко розповів про своє ставлення до партнера по команді – бразильського форварда Габріеля Жезуса.


Олександр Зінченко зізнався, що ставиться до Жезуса по-особливому. Українець захоплений самовіддачею бразильського нападника.

«Він – особлива людина у моєму житті у всіх значеннях. Поза футбольним полем і особливо на ньому багатьом речам я навчався у Жезуса.

Він – справжній приклад, як важко ти маєш щодня працювати з правильним ставленням. Навіть у простих вправах, ось як квадрат. Зазвичай хлопці, які відбирають м'яч, працюють на 50% їхнього фокусу, але Габріел – як звір».

Також Зінченко сказав, що Жезус завжди повністю викладається на тренуваннях.

«Його реакції на невдачі – неймовірні. У Сіті я дивився на нього і думав: «Вау, як треба реагувати». Він був завжди найкращим на тренуваннях. Знаю, що він багато працював, щоб опинитися там, де він зараз. Приємно мати таких одноклубників», – сказав Зінченко в інтерв'ю SkySports

Нагадаємо, що Зінченко та Жезус перейшли до Арсеналу влітку минулого року за 35 та 52,2 мільйона євро відповідно.

На рахунку українця цього сезону 28 матчів за Арсенал у всіх турнірах, один гол і два асисти. Бразилець провів 24 гри, забив сім м'ячів та віддав сім результативних передач.

Арсенал лідирує в АПЛ із 72 очками в активі. У Ман Сіті – 64 бали та поєдинок у запасі. У наступному турі Арсенал зіграє проти Ліверпуля на виїзді.