5 квітня 2023 23:57

"Реал" на очах у Луніна знищив "Барселону" на "Камп Ноу" та вийшов у фінал Кубка Іспанії

Фото - ua.depositphotos.com


Підопічні Карло Анчелотті зуміли розгромити Барселону на «Камп Ноу» (4:0) у півфінальному поєдинку у відповідь Кубка Короля Іспанії.


Початок цього матчу запам'ятався кількома небезпечними моментами обох команд, але найбільше в пам'яті залишився момент, який організували вболівальники Барселони на 10-й хвилині.

Каталонські вболівальники почали скандувати ім'я Ліонеля Мессі, аргентинець саме під 10-м номером у Барселоні провів свої найкращі роки у кар'єрі. У такий спосіб вони оголосили про своє бажання, щоб він повернувся цього літа до Каталонії на правах вільного агента із ПСЖ.

Перший гол у цьому поєдинку відбувся практично під завісу першого тайму. Карім Бензема після хаосу у штрафному майданчику Барселони зумів прокинути м'яч на Вінісіуса Жуніора, який і відправив сферу у правий нижній кут воріт.

У перші п'ять хвилин другого тайму Реалу вдалося подвоїти перевагу. Лука Модріч віддав передачу на Бензема, який з лінії штрафного майданчика влучним ударом у лівий нижній кут воріт забив гол.

На 58-й хвилині суддя призначив пенальті у ворота Барселони та Бензема холоднокровно реалізував його, пробивши по центру воріт.


Через 19 хвилин Бензема міг оформляти хет-трик, але м'яч після його удару пройшов за сантиметри від каркасу воріт Барселони. Але на 81-й хвилині Бензема отримав м'яч у вільній зоні і сильним ударом зблизька відправив його в сітку воріт. На табло – 0:4.

Фінальний свисток арбітра зафіксував упевнену перемогу Реала, яка відправляє їх до наступної стадії туніру. Зазначимо, у фіналі Кубка Короля Реал має зіграти проти Осасуни, сам матч запланований на 6 травня.