5 квітня 2023 16:30

"Який Білич? У нас є Михайличенко, Дем'яненко, Максимов, Скрипник": Леоненко – про тренера збірної України

Колишній форвард Динамо, а нині відомий експерт Віктор Леоненко ексклюзивно для FanDay.net поділився думками про можливого головного тренера збірної України.


Відомий інсайдер Фабриціо Романо повідомив, що УАФ розглядає як головного тренера збірної України відомого хорватського фахівця Славена Білича. За інформацією турецьких ЗМІ він готовий тренувати нашу команду безкоштовно.

Віктор Леоненко не погоджується з таким вибором, про що він сказав FanDay.net:

«Який Білич? Я проти нього нічого не маю, але у нас своїх тренерів навалом. Є Михайличенко, Дем'яненко, Максимов, Скрпиник. Хочеться, щоби збірну свій тренував».

Окрім цього, експерт назвав оптимальний варіант для збірної, на його думку.

«Для мене ідеальний варіант – це Максимов. Він і комунікабельний, і побитися може. Тож якщо Зінченко щось не те скаже, то Максимов і стусанів може надавати (сміється, – прим. А.П.).

Скрипник теж непоганий варіант. Думаю, заради збірної він покине Ворсклу, головне – щоби запропонували», – сказав Леоненко.

Зазначимо, що збірна України провела перший матч відбору Євро-2024 проти Англії під керівництвом Руслана Ротаня (0:2). Основним кандидатом на посаду головного тренера вважається Сергій Ребров, у якого 30 червня закінчується контракт із Аль-Айном.

Однак, за інформацією журналіста Михайла Співаковського, глава Офісу Президента Андрій Єрмак відмовляє Реброва очолити національну команду, поки на чолі УАФ перебуває Андрій Павелко.