4 квітня 2023 20:35

Густаво ПОЙЄТ: "Мудрик виконуватиме в "Челсі" роботу, яка була в Азара"

Колишній півзахисник «Челсі» Густаво Пойєт вважає, що Михайло Мудрик може стати наступником Едена Азара в лондонському клубі.

«Вибуховий, цілеспрямований та дуже-дуже швидкий. Він той тип гравця, який повинен змінювати ситуацію. Робота, яку Мудрик виконуватиме в майбутньому, така ж, як була в Едена Азара у «Челсі». Він такий тип гравця, в нього є потенціал.

У 99% випадків ніхто не підписує таку кількість гравців у січні. Це було для мене найбільшим сюрпризом. Якщо ми проаналізуємо гравців, яких купив «Челсі», то план точно є. Це гравці, яких підписали на майбутнє. Нове повідомлення — терпіння.

Увесь світ користується перевагами АПЛ. Клуби в усьому світі знають, що фінансова сила саме там. Щодо Тодда Боелі… Коли ти власник клубу й у тебе є гроші, ти купуєш, кого хочеш.


Енцо Фернандес - чудовий гравець. Перехід Жоржиньйо в «Арсенал» був запланованим. Хто кращий за Енцо на цій позиції після чемпіонату світу? Без сумніву, він став одним із відкриттів чемпіонату світу. Жоау Фелікс — гравець, якого я безмежно люблю. Він приголомшливий гравець», - сказав Пйоєт.


Фото: Getty Images