3 квітня 2023 21:27

"Бажання Коноплянки грати було очевидним": у Польщі здивовані вінгером після повернення зі збірної України

У матчі 26-го туру чемпіонату Польщі Краковія на своєму стадіоні зіграла внічию з Відзевом (1:1). Українського півзахисника господарів Євгена Коноплянку було замінено наприкінці гри.

Краковія у компенсований час домашнього поєдинку упустила перемогу над Відзевом, пропустивши з пенальті. Український вінгер господарів Євген Коноплянка на 40-й хвилині отримав жовту картку за симуляцію.


Українця було замінено на 90-й хвилині, а через чотири хвилини Краковія пропустила м'яч із пенальті.


Польське видання Dziennik Polski проаналізувало дії Коноплянки у матчі проти Відзева.

«Бажання українця грати було очевидним. Він мав кілька хороших передач, але кілька моментів він зіпсував, не віддавши вчасно пас. Видно, що його форма нестабільна. Від гравця такого класу можна було б очікувати на більшу стабільність, чого він не демонструє».


Журналісти зазначили, що після поїздки до збірної України Коноплянка трохи змінився на краще. Видання Dziennik Polski виставило досвідченому вінгеру 6.0 балів за поєдинок із Відзевом.


«Після поїздки до збірної України та гри на «Уемблі» проти збірної Англії, Коноплянка прибув до клубу ніби перетворений. Він хотів грати, віддавав багато передач своїм колегам, хоча багато хто з них не доходив до партнерів».