3 квітня 2023 10:22
1

Блогер про матч "Львів" - "Динамо": "Це абсолютно точно не найкращий матч "Динамо" в історії, але для цієї весни - норм"

Блогер Михайло Смоловий у своєму Telegram-каналі проаналізував матч "Львів" - "Динамо".


Львів 0:2 Динамо


xG графік

Важко сказати, як складався би матч з Дулубом та п’ятіркою захисників. Тепер абсолютно точно знаємо, що з другим нападником замість третього ЦЗ Безсмертний помилився. Атаці зайва пара ніг Львову не допомогла (0 ударів після 30 хвилини), а в захисті її (пари ніг) постійно бракувало.

Динамо почало частіше бити по воротам. З огляду на середню дистанцію (22.6 метрів) важко говорити про істотні зрушення. Це вже втретє (!) навесні кияни залишаються за межею в 22 метри! Але з периметру штрафного майданчику завдано 7 (!) ударів - в трьох попередніх іграх було 13.


Львів’яни були доволі пасивними в стримуванні, я б це називав ключовим, знову згадуючи відмову від трійки:


⁃ в Динамо найвища весняна точність передач вперед (74.23%)


⁃ в Динамо найвища весняна точність передач до фінальної третини (73.33%)


Це абсолютно точно не найкращий матч Динамо в історії, але для цієї весни - норм. З’явився деякий прогрес в атаці штрафного майданчика:


⁃ 20 глибоких передач та 11 глибоких навісів


⁃ 42 спроби входження до штрафного


⁃ 32 дотики в периметрі


Усі чотири показники найкращі навесні.


Головною проблемою з Інгульцем стали 41% передач у фінальній третині в поєднанні з 5.22 передачами за середнє тримання. Це робило Динамо вразливим до втрат, бо залучало багато гравців з їх звичних позицій. Вчора обмежувалися 29% та 4.54 передачами відповідно. Іншими словами - з’явився баланс. За ідентичного % володіння втрат менше, ніж із Зорею (-15), а повернень більше (+5).


Після 30‘ хвилини Львів забув де знаходяться ворота Динамо взагалі - 0 ударів за останню годину гри! Тож розмін додаткового другого нападника замість третього ЦЗ, як було за Дулуба, себе ніяк не виправдав...



Чел сравнивает показатели игры с последней командой чемпионата - с предыдущими (Днепр, Заря...). Абсурд.