30 березня 2023 20:10

Фани познущалися з екс-гравця збірної Бразилії, який порівняв путіна з Богом: "На квартиру в Саранську заробив"

Даніель Карвальо у сезоні 2004/2005 виграв разом із ЦСКА Кубок УЄФА. Після тріумфу на європейській арені футболістів було запрошено на прийом до головного терориста Росії путіна.


43-річний бразилець із неприхованим лестощами згадує зустріч із людиною, яка винна у сотнях тисяч смертей невинних українців, і навіть називає її Богом на землі для росіян.

«Бразильцям було важкувато, бо наш перекладач залишився у машині на вулиці. Було трохи прикро, адже ми нічого не зрозуміли з того, що сказав президент.


Чи відчув я енергетику путіна? Так. Приємно було бачити, з яким захопленням та повагою всі дивилися на нього. Зрозумів, що для росіян є Бог на небі, а на землі – путін».


Також бразилець згадав, що його співвітчизник Вагнер Лав грав із тираном у футбол та охорона була напружена.


«Того дня ми прийшли на зустріч дуже втомленими, бо напередодні було велике святкування. І коли Вагнер почав грати з президентом, всі росіяни напружилися – це витало у повітрі.


А коли путін усміхнувся, всі розслабились. Отже, все пройшло позитивно», — сказав Карвальо в інтерв'ю Матч ТБ.


Але російським уболівальникам не сподобалися слова Карвальйо і вони висміяли бразильця в коментарях на сайті Sports.ru.


«Заберіть цього бога собі на Пакорабане..».


«На квартиру в Саранську заробив».


«А ще кожна російська має настінну ікону з дядьком Вовою. Вранці ми щиро дякуємо нашому боженьку за все добре і повторюємо як мантру: «Як же добре з санкціями живеться, економіка прогресує, піднімаємося з колін, ми передова держава!». А потім, щасливі, накочуємо стопарик горілки та йдемо орати на заводі за 30 к. Увечері той самий ритуал».


«Йому повідомили, що це був трійник путіна?».


«Скоро фото Путіна замість ікон ставитимуть?».


«Так може, хай на небо вирушає, раз він бог».


«Пам'ятається, один вусатий шизофренік у 30-х теж таку ідею просував. зрештою - довів країну до військового розгрому і застрелився у себе в бункері».


Усього за ЦСКА Карвальо провів 140 матчів, забив 26 голів та віддав 45 результативних передач. Також гравець провів 12 матчів за збірну Бразилії та забив два голи.


Фото: ФК ЦСКА