28 березня 2023 16:23

Мессі про перемогу на ЧС-2022: "Багато людей у всьому світі були раді за нас, за мене. Ми все ще не до кінця усвідомлюємо, що значить бути чемпіонами"

Ліонель Мессі висловився про повернення до Аргентини у статусі чемпіона світу.


«Як я вже говорив днями, ми переживаємо дуже прекрасний, зовсім особливий момент. Нам пощастило повернутися та провести перший матч після того, як ми стали чемпіонами світу, в Аргентині. Ми отримуємо багато знаків уваги.

Ми багато разів поверталися, щоб зіграти у відбіркових матчах, товариських матчах, турнірах, але цього разу, після того, як ми стали Чемпіонами, всі по-іншому, ми це відчуваємо, і аргентинці завжди показують нам це.

Багато людей по всьому світу були раді за нас, за мене, раді тому , що ми стали чемпіонами світу і тому, що знову привезли Кубок до Південної Америки.

Останнє, що я хотів би сказати, це те, що мені здається, що за винятком кохання, яке ми відчуваємо після того, як стали чемпіонами світу і яке ми випробовували і раніше, ми все ще не до кінця усвідомлюємо, що означає бути чемпіонами світу», – сказав нападник збірної Аргентини та «ПСЖ».