28 березня 2023 08:35

"Металіст 1925" підписав угоду з досвідченим півзахисником, який раніше виступав у єврокубках

Харківський Металіст 1925 року посилився досвідченим хавбеком Андрієм Ткачуком, підписавши з футболістом контракт до кінця поточного сезону, про що офіційно повідомила клубна прес-служба.


Металіст 1925 року посилився півзахисником Андрієм Ткачуком, який перейшов у статусі вільного агента і підписав контракт до кінця поточного сезону. Про це повідомила прес-служба харківського клубу.


Ткачук прокоментував свій перехід у Металіст 1925 року.


«Не хотілося ще завершувати кар'єру, коли йшов із Карпат. Сподівався, що знайду команду. В принципі були варіанти, але туди, куди мене звали, не хотілося йти, а куди хотілося, то не кликали. Тому я до останнього вичікував. І ось з'явився такий варіант з Металістом 1925 року, і я одразу відгукнувся на таку пропозицію», – сказав Ткачук.


Раніше Ткачук був одноклубником Олега Голодюка, який зараз є виконувачем обов'язків головного тренера Металіста 1925 року.


«Звичайно, розмовляли із ним. Я розумію, що він зараз мій тренер, має бути якась субординація. Ми розумні люди, все розуміємо, тому не буде жодних незрозумілостей», – заявив Ткачук в інтерв'ю прес-службі харківського клубу.


35-річний Ткачук раніше виступав за такі команди:


Ворскла (Полтава);
Минай;
Чорноморець (Одеса);
Арсенал (Київ);
Акжайик (Казахстан);
Атирау (Казахстан).


Останнім клубом хавбека були львівські Карпати, у складі яких він провів у поточному сезоні дев'ять матчів, але не відзначився результативними діями.

Раніше Ткачук провів у складі Карпат та Ворскли сумарно 17 поєдинків у кваліфікації та основному турнірі Ліги Європи.


Металіст 1925 року зіграв 18 матчів, набрав 21 очко і посідає восьме місце у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги. Ткачук може дебютувати за харків'ян у поєдинку проти Дніпра-1, що відбудеться 2 квітня.