27 березня 2023 13:46

Вегхорст про перехід до МЮ: "Тен Хагу був потрібен форвард, бо Марсьяль травматичний. Іноді здається, що у мене все складається, але я забив лише два голи"

Ваут Вегорст має намір досягти свого максимуму в "Манчестер Юнайтед".



Нідерландський форвард перейшов до клубу на правах оренди з «Бернлі». Угода Вегорста з «МЮ» розрахована до кінця сезону


«Все, що сказав тен Хаг – це те, що йому потрібний нападник, який впишеться у стиль гри. Звичайно, він описував все не так, як є зараз. Саме за цим я й прийшов. Тен Хаг ясно сказав: Все залежить від тебе. Ти можеш форсувати події, грати будуть найкращі».


Я завжди мріяв взяти від своєї кар'єри все, досягти свого максимуму. Я неймовірно гордий і щасливий. Іноді мені здається, що у мене все складається чудово, але потім я згадую, що у мене все ще лише два голи [за Манчестер Юнайтед]. Саме так усі і дивляться футбол. Я намагаюся навчити своїх дітей бачити не лише голи, а й інші аспекти, і сам роблю так само.

Я волію дивитися на позитивні сторони. Коли я забив свій перший гол у ворота "Ноттінгем Форест" (у Кубку англійської ліги), я сказав в інтерв'ю, що не можу дочекатися свого першого гола в домашньому матчі перед нашими вболівальниками. Це сталося за кілька ігор (у матчі Ліги Європи з «Бетисом»), але для мене це був важливий момент.


Можна усвідомити, наскільки великий Юнайтед, тільки ставши його частиною. Це, безумовно, топ-клуб, до якого прикута вся увага ззовні. Потрібно знайти спосіб впоратися з цим, але мені вдається залишатися собою навіть у такій ситуації.

Антоні Марсьяль був відповідним [тен Хагу] нападником, і в нього все було добре, але він травматичний, тому тренер хотів, щоб усі позиції були укомплектовані подвійно.


По статурі я схожий на шафу, і був таким протягом усієї кар'єри. Але в мене ніколи не було травм, я навіть не пропускав жодного матчу. Це досить дивно. Я завжди говорю, що багато що визначається в голові. На цьому рівні більше не виходить виходити у кожному матчі повністю відновленим. Тому потрібна сила духу та психологічна стійкість», – сказав нападник «Манчестер Юнайтед».