27 березня 2023 09:32

Екс-футболісту "Марселя" загрожує до 16 років в'язниці за наркотрафік

Екс-футболісту «Марселя» Серхіо Контрерасу, більш відомому як Коке, загрожує до 16 років в'язниці за звинуваченнями у створенні злочинної організації, яка скуповує та розповсюджує наркотики по різних країнах Європи, повідомляє RMC Sport.


Судовий процес у справі має розпочатися у понеділок у Малазі. Іспанська прокуратура вважає, що 39-річний Коке керував організацією та давав інструкції про те, яку кількість наркотиків закуповувати, за якою ціною, де їх брати і який тип транспортного засобу слід орендувати для їхнього перевезення.


Якщо суд визнає екс-футболіста винним, то окрім терміну Коке може бути оштрафований на €150 тис. Усього у справі проходять 17 осіб, включаючи брата футболіста. Їм інкримінуються різні статті залежно від участі у злочинній організації.


Вперше Коке заарештували за участь у наркотрафікі у 2019 році. Тоді він провів у в'язниці рік та вісім місяців і був умовно-достроково звільнений після внесення застави у розмірі €15 тис. у липні 2021 року.


Як футболіст Коке відомий за виступами за іспанську «Малагу», французький «Марсель» і грецький «Аріс». Також він виступав за команди з Азербайджану, Індії та Болівії.