22 березня 2023 16:14

Петі про невдоволення Грізманна капітанством Мбаппе: "Те, що він всирається через це, показує, що не треба віддавати пов'язку йому. Владу забирають, її не вимагають"

Еммануель Петі висловився про невдоволення Антуана Грізманна вибором капітана збірної Франції.



Повідомлялося, що форвард "Атлетико" розчарований рішенням Дідьє Дешама призначити капітаном національної команди менш досвідченого Кіліана Мбаппе і може піти зі збірної через це.


«Я не знаю, чому це викликало в нього розчарування. У глибині душі він вважає, що він найдостойніший, тому що на даний момент він найстарший у збірній. Владу забирають, її не вимагають.


Пов'язка повинна прийти до гравця природним чином, за одноголосної згоди, тому що вона об'єднує всіх у роздягальні. Те, що він наполегливо просить її і всирається, вибачте мені, через те, що не отримав її, чудово показує, чому не треба давати пов'язку саме йому.


Він чинить егоїстично, ніби саме він має підняти трофей, якщо ми щось виграємо, бути на першому плані на фотографіях і опинитися у вічності. Мені не подобається такий підхід.


Ви бачите Гризманна у цій ролі? Що він об'єднуватиме гравців? На чемпіонаті світу він був лідером у своїй грі, але чи був він лідером у тому, як він ставився до всіх навколо себе, як допомагав гравцям, які потрапили у скрутну ситуацію?


Я можу зрозуміти, що він розчарований, але таке почуття, що саме цього він з нетерпінням чекав після відходу Варана та Льоріса. Капітанство не вимагають, воно дається», – сказав колишній хавбек збірної Франції у передачі Rothen s’enflamme.