19 березня 2023 16:19

Піке про іспанську медіалігу: "Захоплюючий продукт, який приваблює молоде покоління. Хочемо поїхати до Латинської Америки наступного року"

Жерар Піке оцінив успіх Кінгс Ліги та анонсував розширення до Латинської Америки.


- 26 березня пройде фінал на стадіоні "Камп Ноу", продано 75 000 квитків, а загальна аудиторія [турніру] складає 2,1 мільйона осіб. Чи очікували ви такий успіх?


– Я вважав, що було б круто зібрати разом 12 стримерів, з урахуванням розміру їхньої аудиторії, та додати футбольний та розважальний моменти.

Але, можливо, я не думав, що це буде так круто чи так швидко. Я думаю, що проект продовжить розвиватись і надалі, бо це захоплюючий продукт, який приваблює нові покоління.

- Чи зможе він розширюватись?

- Якщо ми все зробимо правильно, Кінгс Ліга буде проводитись далі. Питання в тому, що з нею багато хто знайомий в Іспанії, але не так багато на інших ринках. Потрібно подивитися, як ми розширюємося, до яких країн ми йдемо.

Наступного року ми хочемо поїхати до Латинської Америки, щоб вони дізналися про продукт, який поєднує спорт, шоу, розвагу та дискусії, – сказав президент іспанської медіаліги.