15 березня 2023 10:47

"Має бути безжальним до Мудрика": Поттеру радять залишити Михайла в запасі "Челсі" на матч з "Евертоном"

Англійська преса не вважає за доцільне вихід вінгера Челсі Михайла Мудрика на полі в поєдинку 28-го туру англійської Прем'єр-ліги з Евертоном.


Михайло Мудрик буде некорисним на полі у поєдинку проти команди Віталія Миколенка вважають журналісти Football London. Якщо Рахім Стерлінг до матчу з Евертоном матиме оптимальну фізичну форму, то зайняти місце в атаці повинен буде саме він.


«Поттер має бути безжальним до Мудрика. На стадіоні «Кінг Пауер» минулими вихідними було видно проблиски безперечного таланту українського гравця (Лестер – Челсі 1:3). Однак на даному етапі Мудрик найкраще проявляє себе, коли є простір, який він може використовувати за задньою лінією суперника. Із Евертоном такого простору не буде», – вважають журналісти.

Порівнюючи українця зі Стерлінгом, журналісти приходять до висновку, що у англійця чудове чуття, за допомогою якого він може з більшою ймовірністю вловити напівмомент і здобути три очки для Челсі.

Стерлінг цього сезону взяв участь у 26 матчах, у яких забив сім голів і зробив трьох асистів. У Мудрика поки що сім виходів на поле і одна результативна передача.

Нагадаємо, «аристократи» зіграють із Евертоном 18 березня. Початок гри о 19:30 за київським часом.