14 березня 2023 14:34

Екс-гравець збірної росії, який пограв у УПЛ, похизувався поїздкою на позиції рашистських військових на Донбасі

Колишній гравець збірної Росії Андрій Соломатін підтримав розв'язану путіним війну в Україні та розповів, що відвідував солдатів країни-терориста на Донбасі. Уболівальники висміяли екс-футболіста.


Пропаганда путіна та його поплічників продовжує зомбувати людей зі світу спорту. Черговим шанувальником дій президента-терориста Росії став Андрій Соломатін, який виступав в Україні за Оболонь у 2005 році.

Соломатін заявив, що їздив на фронт, до зони «СВО», як російські пропагандисти назвали війну в Україні, щоб підтримати військових країни-окупанта. За його словами, всі солдати Росії твердо мають намір перемогти і перебувають у відмінному настрої.

«Так, я їздив до хлопців-фанатів у зону «СВО» та підтримую з ними зв'язок. Настрій у них бойовий та робочий. Усі хлопці на передовій та розуміють, що нам потрібна лише одна перемога.

Я зараз входжу до гуманітарного представництва від району, і ми там – єдине ціле. Наступна моя поїздка до зони «СВО» – не за горами», – сказав Соломатін в інтерв'ю Metararings.