13 березня 2023 21:20

Легенда "Реалу" може стати головним тренером клубу

Рауль Гонсалес може очолити мадридський "Реал" у майбутньому, інформує As.


Екс-форвард "бланкос" може стати тренером клубу, якщо Карло Анчелотті піде з посади головного тренера. Контракт італійського фахівця з "Реалом" розрахований до 2024 року. Повідомлялося, що у запрошенні Анчелотті зацікавлена збірна Бразилії. На даний момент Рауль очолює Кастілью, яка займає 4-е місце в третьому дивізіоні Іспанії. Присутність "Короля Мадриду" в системі клубу дозволяє керівництву команди спокійніше ставитись до можливого відходу Анчелотті.


На користь кандидатури Рауля на посаду головного тренера основної команди кажуть його лідерські якості, харизма, знання клубу та навички. Крім того, останнім часом "Реал" призначає тренерів, які пройшли через систему клубу. Анчелотті – виняток із цього правила. Сам Рауль сприймає роботу у головній команді мадридців як пріоритетний варіант продовження кар'єри. Якщо варіант очолити "вершкових" не представиться, він прийме будь-яку з пропозицій клубів АПЛ.


Керівництво королівського клубу відзначає не лише загальний прогрес "Кастільї" під керівництвом Рауля, а й зростання окремих гравців. Найвідоміший випадок – з Альваро Родрігесом, який нещодавно дебютував за основну команду.


"Альваро був дещо незграбним хлопцем, коли приїхав до Мадрида, але Рауль багато працював з ним і перетворив його на форварда з величезним потенціалом. Альваро багатьом зобов'язаний Раулю", – заявило джерело в "Реалі".


Як вважають боси мадридців, що Рауль готовий очолити дорослу команду. Останнє слово з цього питання залишається за президентом Флорентіно Пересом.