13 березня 2023 14:15

Гарі Лінекер: "Якими б важкими не були останні дні, вони не йдуть порівняно з необхідністю тікати з дому від переслідувань чи війни"

Колишній нападник збірної Англії Гарі Лінекер прокоментував своє повернення до роботи ведучим програми BBC Match of the Day.


«Після кількох сюрреалістичних днів я щасливий, що нам вдалося знайти вихід із цієї ситуації. Я хочу подякувати всім вам за неймовірну підтримку, особливо моїх колег з BBC Sport - за дивовижний прояв солідарності. Футбол - командна гра, і їх підтримка була приголомшливою.


Я представляю спорт на BBC вже майже три десятиліття та безмежно пишаюся тим, що працюю з найкращим і найсправедливішим мовником у світі. Не можу дочекатися, коли в суботу знов сяду в крісло в ефірі програми Match of the Day.


Остання думка: якими б важкими не були останні кілька днів, вони не йдуть ні в яке порівняння з необхідністю тікати з дому від переслідувань чи війни та шукати притулку в інших краях.


Дуже приємно бачити співчуття до долі таких людей від більшості з вас. Ми продовжуємо бути країною толерантних, гостинних і щедрих людей. Дякую вам», - написав Лінекер у своєму твіттері.