12 березня 2023 21:24

Крістіан В'єрі потролив Ромелу Лукаку

Екс-форвард "Інтера" і збірної Італії Крістіан В'єрі заявив, що в нинішньому складі "неро-адзуррі" в нього були б усі шанси вигравати титул найкращого бомбардира Серії А в кожному сезоні, граючи в нападі замість Ромелу Лукаку, повідомляє TuttoMercatoWeb:


"У домашніх матчах "Інтер" стабільно створює десять гольових моментів за гру, та й загалом команда грає дуже добре. Є Дензел Дамфріс, який володіє хорошою подачею. Є Федеріко Дімарко, який володіє хорошою подачею. Є Марко Барелла – загалом, вистачає гравців, які можуть створювати хороші гольові шанси для Ромелу Лукаку. Думаю, якби я грав зараз у цьому "Інтері" – я б щороку ставав найкращим бомбардиром", – розповів В'єрі в ефірі Bobo TV після поразки "Інтера" від "Спеції".


У поточному сезоні на рахунку Ромелу Лукаку – лише три голи в чотирнадцяти матчах у Серії А. Однак бельгійський страйкер, повернувшись із "Челсі" минулого літа на правах оренди, пропустив через травми більшу частину сезону, в якому "неро-адзуррі" намагаються знайти стабільність. З іншого боку, "Інтер" вже навряд чи наздожене "Наполі", який відірвався в боротьбі за скудетто, та спробує зосередитися на Лізі чемпіонів – наступного тижня міланський клуб зіграє матч-відповідь у відповідь у гостьовому матчі 1/8 фіналу з "Порту", маючи один м'яч переваги після домашнього поєдинку.