11 березня 2023 12:54

"Сідклей приїхав до нас, як пиріжок": український форвард болгарського ЦСКА 1948 року розповів про захисника "Динамо"

Український нападник болгарського клубу ЦСКА 1948 року Євген Сердюк розповів про свого партнера по команді, бразильського захисника Сідклея, який належить київському Динамо.


Бразильський захисник Сідклей, який належить Динамо, у лютому перейшов на правах оренди до ЦСКА 1948 року.

Український форвард болгарського клубу Євген Сердюк розповів про перші враження від нового партнера команди в інтерв'ю сайту «Український футбол».


«Він закинув себе фізично. Сідклей приїхав до нас, як пиріжок. Наразі він займається індивідуально з тренером з фізпідготовки. Але видно, що клас у Сідклея є, незважаючи на зайву вагу.


Якщо клуб його підписав, то вірить, що зможе його вивести на колишній рівень. Наскільки я розумію, «Динамо» в нього не вірило», – сказав Сердюк.


Сердюк також розповів про складнощі адаптації Сідклея у новій команді.


«Сідклей не знає англійської, української чи російської, але я з ним спілкувався португальською, бо грав у цій країні і вивчив мову. Він, до речі, дуже здивувався, коли почув, що я говорю португальською», – зазначив Сердюк.


29-річний Сідклей перейшов до Динамо з бразильського Атлетико Паранаєнсе у липні 2018 року за п'ять мільйонів євро і провів за київську команду 33 матчі, в яких забив три голи і зробив стільки ж результативних передач.

«Біло-сині» віддавали захисника в оренду до бразильських Корінтіансу та Куяби, а також грецького ПАОК. У лютому гравець перейшов до ЦСКА 1948 року, але поки не дебютував за болгарську команду.

Контракт Сідклея з Динамо дійсний до кінця 2024 року.