7 березня 2023 23:48

Каррагер наполегливо згадував число сім, розмовляючи з екс-воротарем МЮ Шмайхелем

Колишній захисник «Ліверпуля» Джеймі Каррагер неодноразово згадував число сім, запитуючи екс-воротаря «Манчестер Юнайтед» Петера Шмейхеля під час ефіру, присвяченого матчам Ліги чемпіонів. У неділю "Ліверпуль" обіграв "Манчестер Юнайтед" з рахунком 7:0 у матчі англійської Прем'єр-ліги.


Каррагер розпочав свій виступ словами: «Ми переходимо до Ліги чемпіонів, сьогодні березень, 7 березня. Будуть справді спекотні матчі, що проходять 7 березня». Потім він поставив на стадіоні «Челсі» Шмейхелю питання про трансферну вартість півзахисника «Боруссії» Джуда Беллінгема, згадавши, що вона починається з сімки. Також він поставив питання про майбутній матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Тоттенхем" - "Мілан", сказавши, що гості вигравали турнір сім разів. При цьому Каррагер тримав у руках пляшку із напоєм 7 Up.


Потім Шмейхель запитав Каррагера, чи не на сім очок «Манчестер Юнайтед» випереджає «Ліверпуль». Джеймі перестав ставити запитання, пов'язані з цифрою сім, проте пізніше виклав твіт, у якому написав: «7 березня, € 70 млн — трансферна вартість Джуда, сім кубків ЛЧ у «Мілана».